divendres, 19 de setembre del 2014

Cap a l'escola!

L'Abril ja ha començat l'escola dels grans, ja està a P3. Vam preparar les coses que necessitava portar a l'escola: el xandall, els tovallons per parar taula per esmorzar... (que ho aprofitem de l'any passat)... Vaig pensar que necessitaria també una bosseta per guardar-hi l'esmorzar i n'hi vaig fer una. Ara, però, la faig servir per posar-hi el berenar quan la vaig a buscar a les 5.



Ja fa temps vaig veure aquesta tela de princeses i en vaig comprar, perquè a part de ser maca, com que estem a l'edat de princeses..., vaig  pensar que alguna cosa li faria i li agradaria molt. També li vaig cosir uns botonets per acabar de fer la bossa més mona i li vaig posar el nom (a l'escola ha d'anar tot marcat). La roba de l'interior, els cercles roses i liles fan joc amb la roba de les princeses.

Així doncs, la princeseta de casa, té una bossa de princeses. Oi que és maca?

Espero que us agradi.

Moltes gràcies.

dilluns, 8 de setembre del 2014

El meu bolso/cabàs d'estiu

Tot i que ja s'està acabant l'estiu, us vull ensenyar el bolso que m'he fet per aquesta època de més calor.


A inicis d'estiu em vaig comprar un cabàs/bolso. I vaig pensar que comprant una roba ben maca i estiuenca el podria adornar una mica, també li posaria una cremallera per més seguretat.

Després de buscar dissenys per internet, vaig optar per fer-lo senzillet perquè ja s'està acabant la temporada d'estiu i no em donava temps a estrenar-lo, només fa uns dies que el vaig acabar (i començar). Simplement és una tela amb una cinta de boletes cosida a la part inferior que envolta el cabàs, finalment hi vaig cosir la cremallera.


Ara el porto com a bolso i realment el trobo molt gros, potser l'any que vé, el faré servir per anar a la piscina ja que se'm va trencar el que tenia. També aprofitaré per afegir-hi algun complement.

Espero que us agradi.

Moltes gràcies.
 

(c)2009 Robes i robetes. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger