dilluns, 1 de desembre de 2014

Aires de Nadal

El calendari ens evidencia que estem ja a les portes del Nadal, doncs sí, ja estem a desembre i els més petits de casa avui obren la primera finestreta del calendari d'advent. Alguns ja han fet el pessebre, l'arbre, els ha arribat el Tió a casa... Nosaltres ho farem el cap de setmana que vé, de petita ho feia pel pont de la Puríssima i segueixo amb aquesta tradició.

Aquest any tenia ganes de fer els ornaments de l'arbre i a finals de les festes nadalenques de l'any passat, vaig comprar les teles al TM ja que estaven de rebaixes, per previsió a aquest any.He fet cors de diferents estampats nadalencs; uns de grans i uns altres de petits; a uns els hi he cosit una punteta, a d'altres un botó amb una mica de ràfia i d'altres els he deixat sense res perquè la roba ja té estampats bonics.
He de dir que porto ja un temps fent els cors, ja que dibuixar, retallar, cosir, omplir... 60 cors és una mica entretingut. De fet, una tarda de diumenge mig plujós, em vaig emportar els cors a casa dels meus pares i em van ajudar a omplir-los de buata. També he tingut l'ajuda especial de l'Abril, je je.

Ara ja només ens falta l'arbre!

Espero que us agradi. 
Moltes gràcies. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

(c)2009 Robes i robetes. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger