divendres, 29 d’agost de 2014

Bon inici a l'escola bressol, Berta!

Aquest estiu ha estat poc productiu en el tema costuril, pensava que durant les vacances d'estiu podria fer moltes de les coses que tinc en ment, però no ha estat així, he jugat molt amb l'Abril, hem dibuixat, hem fet sortides, piscina... i no he cosit gaire. Tot i això, alguna coseta he fet. 

Ahir vaig entregar un paquet!L'Anna, em va demanar si podia fer-li una motxilla a la Berta per anar a l'escola bressol. Em va deixar fer a mi, en quant a teles, estil de motxilla... 
És la primera motxilla que faig i em va costar una mica posar-me en marxa. Vaig buscar idees a internet (blogs, google, pinterest,...) Primer, vaig imaginar-me la motxilla i pensar com la faria, després vaig dibuixar el patró, i a partir d'aquí... anar cosint.


Aquesta tela m'agrada molt, la trobo molt dolça i amb aquests colors, fa nena, je je.
A la part superior de la motxilla ho vaig fer amb sistema de goma per estrènyer-la una mica i no quedés tant oberta. Em va semblar fer-ho així perquè la Berta pugués guardar coses ella mateixa a dins la motxilla. Gràcies Anna per comptar en mi i espero que aquesta motxilla sigui tot un èxit. Que la Berta tingui un bon començament a l'escola bressol.

Espero que us agradi. 

Moltes gràcies. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

(c)2009 Robes i robetes. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger